×
PolyKliniki

Θεραπεία κρύο στο σπίτι

Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η αντίδραση poszczepienne, δηλαδή, την κατάσταση, χαμηλής ποιότητας, υψηλής θερμοκρασίας και την απελπισία, συνήθως συγχέεται, είναι οι ασθενείς με γρίπη. Το εμβόλιο έχει ανενεργό (αποβάλλεται) τα σωματίδια του ιού, ή κομμάτια που προκαλούν τη γρίπη. Έχουν την ικανότητα να διεγείρουν το σώμα μας, το ανοσοποιητικό σύστημα να παράγει αντισώματα. Το εμβόλιο διάλεξε για αυτή την περίοδο, δηλαδή πριν να αξίζει τον έλεγχο σχετικά με τη δέσμη ή προορίζεται για χρήση στο υπάρχον έτος.

cure

Μάσκα χειρουργική

Επί του παρόντος απίστευτα δημοφιλής είναι ιατρικές μάσκες που έχουν μάζα wykupywane από τα φαρμακεία. Επαγγελματίες στην αποτελεσματικότητά τους είναι πολύ κυνική.

Προστατεύουν, ως αποτέλεσμα των λοιμώξεων, που προσφέρονται ότι έχουν αλλάξει πολύ συνήθως. Φορούν την ίδια μάσκα σε λίγες ώρες, μάλιστα, αυξάνει την πιθανότητα της λοίμωξης, όπως είναι το σπίτι σε πολλά βακτήρια που είναι μη σταματήσουμε να αναπνέουμε. Απαιτήσεις για τη χρήση τους, αντί άρρωστος με γρίπη ή που παρατηρήθηκε το πρώτο συμπτώματα, ώστε να αποφεύγεται η μετάδοση μικροβίων και να μολύνουν άλλους. Αν δεν έχουμε μάσκες, είναι εφικτό να χρησιμοποιούν, για παράδειγμα, ύφασμα ή περισσότερα στρώματα του cheesecloth.

Ατομική υγεία και το περιβάλλον

Κατά το φτέρνισμα, καθώς και βήχα κομμάτια, λοιμώξεις εναποτίθενται σε αντικείμενα που βρίσκονται κοντά. Πολύ εύκολα μπορούν να μεταφερθούν με τα χέρια, και μετά αγγίζοντας τα χείλη, τα μάτια ή τη μύτη, δεν είναι δύσκολο εισβολή.

cold

Σε αυτό το πλαίσιο, είναι πολύ σημαντικό για την αποφυγή της γρίπης είναι το συχνό πλύσιμο των χεριών, μείνετε μακριά από την αγγίζεις το πρόσωπό σου με βρώμικα χέρια και, επίσης, εκτενή καθαρισμό του διαμέρισμα ή , ιδιαίτερα αν μεταξύ μας μέλος της οικογένειας ασθενεί. Πρέπει συνήθως να αερίστε το δωμάτιο, απολύμανση επιφάνειας περιοχές, που δεν χρησιμοποιούν τα ίδια Μαχαιροπήρουνα και, επίσης, πιατικά ως το πρόγραμμα-πελάτη.

Φάρμακα και επίσης συμπληρώματα διατροφής που ενισχύουν την αντίσταση του οργανισμού

Επί του παρόντος, ένα από τα πιο δημοφιλή, καθώς συνήθως χρησιμοποιούνται φάρμακα και συμπληρώματα διατροφής είναι σκευάσματα συμπεριλαμβανομένων των make-up, συγκεκριμένα, η βιταμίνη C, καθώς και ρουτίνη. Η βιταμίνη C ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος, και στην περίπτωση κρύο: μειώνει τη διάρκεια και επίσης τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων του. Ρουτίνη σφραγίδες των τριχοειδών, η οποία μειώνει τη διείσδυση των ιών στο αίμα, και, επίσης, επιπλέον, βελτιώνει τη δράση της βιταμίνης C, καθώς και σταματά την οξείδωση.

Παρ ‘ όλα αυτά, τα συμπληρώματα είναι ανεπαρκή για να προστατεύσουν τον εαυτό τους από τη μόλυνση. Θα πρέπει να οδηγήσει μια υγιή και ισορροπημένο τρόπο ζωής, επιλέγουν συχνά βόλτες, να τρώτε σωστά, να μείνει μακριά από nieklimatyzowanych θέσεις, να κοιμάστε αρκετά και να μειώσει το στρες και το άγχος, που συμβάλλει σημαντικά στην μείωση της αντίστασης. Είναι επίσης πρότεινε ότι, στην ιδανική περίπτωση, να αποφεύγονται, για παράδειγμα, γεμάτο μέσα μαζικής μεταφοράς, σούπερ μάρκετ, εκθέσεις, ή διάφορες άλλες μεγάλες οικισμούς, όπου είμαστε πολύ πιο επιρρεπείς σε επαφή με άρρωστα άτομα.

health

Το κρύο, η υψηλή υγρασία, καθώς και ο ψυχρός άνεμος σίγουρα θα επιδεινώσει μας, θερμική άνεση, προσθέτοντας przechłodzeniu του σώματος.

Όλη η αναπνοή ψυχρό αέρα λαμβάνει χώρα περιορισμό της κυκλοφορίας του αίματος στο βλεννογόνο του αναπνευστικού συστήματος, το οποίο επιδεινώνεται τους μηχανισμούς ασφαλείας πριν από τον ιό. Είναι απλά περιμένουν βακτήρια, καθώς και λοιμώξεις.

Εκτός από το δροσερό, το ίδιο και η υπερκόπωση, το άγχος και το άγχος, αλλά και τις Ηνωμένες αλλεργικές αντιδράσεις στο ρινοφάρυγγα, να ενισχύσει την ευαισθησία μας για την ίδρυση του κρυολογήματος όταν αναπνέουμε αέρα από τα προαναφερθέντα “ιού” aerozolem.

Τρόποι για να μείνετε μακριά από το κρυολόγημα όσο και η γρίπη

Πρώτα απ ‘ όλα, θα πρέπει να το αποτρέψει τεράστια ομάδες ατόμων, τα οποία, φυσικά, είναι οι άνθρωποι przeziębione ή λοίμωξη της γρίπης κατά το προκαταρκτικό στάδιο και, επίσης, σε όλο το βήχα ή το φτέρνισμα, την εξάπλωση των ιών, των παθογόνων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *