×
PolyKliniki

Πώς να αυξηθεί το στήθος φυσικά χωρίς χειρουργική επέμβαση

Πώς να αυξηθεί το στήθος φυσικά χωρίς χειρουργική επέμβαση

Ο μαστός είναι μέρος της φυσικής ομορφιάς μιας γυναίκας και συνώνυμη με τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό. Σε περίπτωση που το ντεκολτέ σας δεν είναι όπως ελπίζετε, εδώ μπορείτε να βρείτε μερικές συμβουλές και χρήσιμες συμβουλές για το πώς να μεγαλώσετε το στήθος φυσικά ξεκινώντας από τη διατροφή και τις κατάλληλες ασκήσεις για να το αυξήσετε κατά ένα μέγεθος.

Πώς να μεγαλώσετε τα στήθη: κατάλληλα τρόφιμα

Πώς να μεγαλώσετε τα στήθη κατάλληλα τρόφιμαΟ μαστός τείνει να αναπτύσσεται αυθόρμητα και φυσικά κατά την περίοδο της εφηβείας και στη συνέχεια να εξελίσσεται και να αλλάζει καθ ‘ όλη τη διάρκεια της ζωής του. Αν και το μέγεθος του μαστού εξαρτάται από το DNA, υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες, όπως η μυϊκή μάζα, το βάρος που τείνουν να επηρεάζουν την εμφάνιση αυτού του σημαντικού μέρους της γυναίκας.

Η σίτιση μπορεί να βοηθήσει πολύ στην ανάπτυξη του μαστού και να του δώσει όγκο με τον σωστό τρόπο. Καταναλώστε τρόφιμα και τρόφιμα που περιέχουν κυρίως κορεσμένα λίπη που βρίσκονται σε ξηρούς καρπούς, ελαιόλαδο, τυρί, μούσλι και ακόμη και αβοκάντο. Τα οιστρογόνα είναι ορμόνες φύλου που βοηθούν στην αύξηση του μαστού και συνιστάται να καταναλώνετε τρόφιμα όπως κολοκύθα, φασόλια, ρεβίθια, μελιτζάνα, λιναρόσπορο και ακόμη και κολοκυθάκια.

Το γάλα σόγιας και το tofu είναι κατάλληλα τρόφιμα που βοηθούν στην αύξηση του μαστού κατά ένα ή δύο μεγέθη. Αποφύγετε τρόφιμα πλούσια σε τεστοστερόνη, όπως ανθρακούχα και ζαχαρούχα ποτά, καθώς και φυσικά τσιπς, κροτίδες, καθώς δεν βοηθούν στην αύξηση του μαστού.

Οι πρωτεΐνες είναι καλές για το σώμα και υπάρχουν σε αυγά, κοτόπουλο, άπαχο κρέας, αποτελούν έγκυρη συμβολή στην ανάπτυξη του μαστού. Τα λαχανικά και τα φρούτα και ειδικά τα τρόφιμα όπως οι ημερομηνίες, τα δαμάσκηνα και τα κεράσια είναι πλούσια σε οιστρογόνα και, ως εκ τούτου, βοηθούν στην αύξηση του μεγέθους του στήθους και την κάνουν να αναπτυχθεί φυσικά. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να πίνουν καθημερινά χυμό από παπάγια και γάλα που βοηθά στην τόνωση της ανάπτυξης του μαστού. Υπάρχουν επίσης βότανα και συμπληρώματα που βοηθούν στην ανάπτυξη ενός σταθερότερου και πληρέστερου μαστού.

Πώς να αυξηθεί το στήθος: ασκήσεις

Πώς να αυξηθεί το στήθος ασκήσειςΜια άλλη αποτελεσματική θεραπεία για την ανάπτυξη του μαστού είναι η συνεχής και τακτική άσκηση σωματικής άσκησης και ασκήσεων που επιτρέπουν την επίτευξη αυτού του σκοπού. Η γιόγκα και οι πιλάτες ενισχύουν την προτομή και, ως εκ τούτου, δίνουν μεγαλύτερη δύναμη στο στήθος επιτρέποντας την αύξηση του μαστού κατά ένα μέγεθος.

Υπάρχουν τότε ασκήσεις για τους θωρακικούς που βοηθούν στην ανάπτυξη του μαστού. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε αλτήρες βάρους 2,5 κιλών και να τις τοποθετείτε στο χαλάκι άσκησης ενώ βρίσκεστε στην πλάτη σας. Ένας πάγκος με βάρη βοηθά να δώσει την ίδια αποτελεσματικότητα και αποτέλεσμα για την επίτευξη αυτού του στόχου. Επαναλάβετε τις ασκήσεις τουλάχιστον σε τρία σετ των 12.

Οι ανελκυστήρες για τα τρικέφαλα, εκτός από την τόνωση των χεριών και των ώμων, είναι μια μεγάλη μέθοδος αύξησης και ανάπτυξης του μαστού. Με τη βοήθεια μιας καρέκλας μπορείτε να ασκήσετε όλες τις ασκήσεις που θέλετε, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα και οφέλη για όλο το σώμα. Οι ωθήσεις ενισχύουν τους θωρακικούς μύες και δίνουν στα στήθη μια πιο σταθερή και πιο ισχυρή εμφάνιση.

Πώς να αυξηθεί το στήθος: η καλύτερη θεραπεία

Πώς να αυξηθεί το στήθος η καλύτερη θεραπείαΕκτός από τη διατροφή και τις ασκήσεις, υπάρχει μια πολύ αποτελεσματική φυσική μέθοδος που βοηθά στην ανάπτυξη του στήθους. Για όσους έχουν μικρό στήθος και θέλουν να το αυξήσουν κατά λίγα μεγέθη, χωρίς να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση, καθώς είναι μια επικίνδυνη παρέμβαση που συνεπάγεται επιπλοκές και παρενέργειες, οι ειδικοί συστήνουν τη χρήση ενός φυσικού προϊόντος.

Το Breast είναι μια επαγγελματική κρέμα που έχει επιτυχία χάρη στη γνώμη των εμπειρογνωμόνων και τις θετικές μαρτυρίες εκείνων που το χρησιμοποιούν. Αυτό το πήκτωμα έχει τις ακόλουθες ιδιότητες:

  • Αυξάνει το στήθος φυσικά και αρμονικά
  • Εναρμονίζει και αυξάνει το σχήμα
  • Το αποτέλεσμα είναι αποτελεσματικό και εγγυημένο στο 95% των περιπτώσεων
  • Επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης του δέρματος κατά τρεις φορές
  • Εξαλείφει και μειώνει τα ραγάδες
  • Αυξήστε τα στήθη κατά δύο μεγέθη
  • Γύρους και τονίζει το σχήμα

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Δεν προκαλεί αντενδείξεις ή παρενέργειες καθώς αποτελείται από φυσικά συστατικά, όπως:

  • Εκχύλισμα γλυκόριζας: τονώνει και είναι αντιγηραντικό;
  • Εκχύλισμα μοσχοσίταρου: μαλακτικό και στυπτικό;
  • Εκχύλισμα Kudzu: θρέφει;
  • Γλυκό αιθέριο έλαιο μάραθου: ;
  • Ελαιόλαδο: μαλακτικό, προστατευτικό, σμηγματογόνο και αντιρυτιδικό
  • Έλαιο φύτρου σιταριού: πλούσιο σε αντιοξειδωτικά

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *