×
PolyKliniki

Αποτρέψτε από τα βακτηρίδια

Ξεκίνησε η γρίπη περίοδο, και, επίσης, μαζί με τον άρχισε να τον πανικό, παρά το πρόβλημα υγείας. Οι ασθενείς τον εμβολιασμό, να αγοράσει φάρμακα, καθώς και συμπληρώματα διατροφής που ενισχύουν την αντίσταση του οργανισμού. Σε ποιο επίπεδο θα μας εξασφαλίσει από σας άρρωστος; Τι μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τη γρίπη;

bacteria

Η γρίπη είναι μια μεταδοτική ιογενής νόσος,

η οποία προκαλείται από έναν από τους τρεις τύπους του ιού: Α, Β, ή Γ. η μόλυνση συχνά συμβαίνει σταγονιδίων λοίμωξη, π. χ. από βήχα ή φτέρνισμα. Μετά πτηνών, στο πρόσωπο του είδους και ιδιαίτερα τα αντισώματα που προστατεύουν από την εκ νέου πόνο, που προκλήθηκε από την ίδια τη λοίμωξη. Ωστόσο, ο ιός της γρίπης είναι επιρρεπείς σε μετάλλαξη, δηλαδή τροποποιήσεις στο σχεδιασμό του, η οποία οδηγεί στο γεγονός ότι ήδη παράγονται αντισώματα δεν το εντοπίσει, καθώς μπορούμε να αρρωστήσω ξανά. Τι μπορούμε λοιπόν να κάνουμε για να μειώσει την πιθανότητα της νόσου;

Εμβολιασμός

Σύμφωνα με τον που (globe Υγεία Εταιρεία) ένα από τα πιο αποτελεσματική τεχνική για την πρόληψη της γρίπης είναι ο εμβολιασμός. Θα πρέπει να εκτελέσετε κατά την περίοδο οκτωβρίου-μέσα νοεμβρίου.

Μετά από 7-14 ημέρες μετά τον εμβολιασμό θεσπίζει ένα είδος ασυλίας που συνεχίζεται για περίπου 6-12 μήνες, καθώς και το προστατεύει από το να πάρει άρρωστος στην ΚΑΛΙΦΌΡΝΙΑ. 70-90% (σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας 30-40%). Δυστυχώς, ο εμβολιασμός μόνο μας σε σχέση με ένα αριθμό szczepom λοιμώξεις που είναι σύμφωνα με επιδημιολογικές έρευνες που έγιναν παλαιότερα, προκαλούν το καλύτερο νοσηρότητας σε αυτή την περίοδο. Αυτό συνεπάγεται ότι, εάν σας επιτεθεί ένα περισσότερη πίεση, την ευκαιρία να είναι άρρωστος συμπίπτει ως το άτομο niezaszczepionej.

health3

Παρά το γεγονός αυτό, οι

γιατροί συστήνουν τον εμβολιασμό για όλα τα άτομα μεγαλύτερα από μισό αιώνα, για παιδιά (από 6 μηνών), καθώς και ενήλικες, στους οποίους η απειλή των ακραίων θέματα είναι υψηλή (άτομα με χρήσιμες προβλήματα από το αναπνευστικό σύστημα, τα άτομα με καρδιακή νόσο, διαβήτη, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, ή συνθήκες το ανοσοποιητικό σύστημα στο σύνολό του),

εκτός από τις κυρίες, που κατά την περίοδο της επιδημίας θα παραμείνει στο ΙΙ και ΙΙΙ τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Σύμφωνα με τους επιδημιολόγους, είναι πολύ σημαντικό η εκπαίδευση των παιδιών και νέων σχολικής ηλικίας παιδί από αυτή την ηλικία έχει την μεγαλύτερη ποικιλία από ασθένειες. Πρόκειται για το λεγόμενο σταθερότητα populacyjnej.

Αν ένα σημαντικό τμήμα του πολιτισμού θα είναι σίγουρα ανοσία στη μόλυνση (κατά συνέπεια, με αποτέλεσμα το σώμα αντισωμάτων μετά την προϋπόθεση ή εμβολιασμός) είναι η πιθανότητα ότι τα άτομα niezaszczepione απόκτηση της γρίπης λιγότερο, δεδομένου ότι η μειωμένη ποικιλία των πελατών που μπορεί να μολυνθεί με έναν ιό.

Γρίπη εμβολιασμός συνιστάται, αλλά δεν απαιτείται, οπότε το κόστος του εμβολιασμού κάλυψη του ατόμου.

Εκτελεί μόνο με ιατρική συνταγή, η οποία, μέσω ιδανικό μελέτες, σκεφτείτε για το αν το άτομο μπορεί να υποβληθούν σε εμβολιασμό, ή να έχουν οποιοδήποτε τύπο αντενδείξεις. Οι εμβολιασμοί μπορεί να μην υποβάλλονται σε άτομα που αντιπαθούν αυγό πρωτεΐνη, πελάτες με οξεία λοίμωξη, η θερμότητα ή το οποίο στην πραγματικότητα συνέβη επιδείνωση της χρόνιας ασθένειας, μαζί με τα πρόσωπα που μετά τον προηγούμενο εμβολιασμό ήταν σημειωθεί από σημαντικές αντίδραση poszczepienne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *